Nyíregyháza

2021.10.07. 07:38

Miért csupán százkilencven?

A városi közgyűlésen döntöttek a felállítható sátorgarázsok számáról.

KM

Forrás: nyiregyhaza.hu

Hűséges olvasónk, Nagy Mihály azzal a kéréssel fordult szerkesztőségünkhöz, hogy járjunk utána: miért csak 190 sátorgarázst lehet felállítani a megyeszékhely közterületein? Nagyon kevésnek találja a mennyiséget, szerinte biztosan ettől jelentősebb lenne rá az igény.

A rendelet egyértelmű

– A sátorgarázsok elhelyezésének szabályairól a 44/2006.(XI.28.) közgyűlési rendelet 14.§ (4) bekezdése rendelkezik. Ez 2018. május elsejétől lépett érvénybe. Ennek értelmében „sátorgarázs elhelyezésére csak kiépített, merőleges kialakítású parkolóban van lehetőség kizárólag október 15. és április 15. közötti időszakban, a jelen rendelet 2. sz. mellékletében meghatározott díjtétel szerint. A nem-fizető parkolókban elhelyezhető sátorgarázsok száma maximum 190 darab lehet” – kezdte készségesen a reagálását Barca Balázsné, a NyírVV Nonprofit Kft. parkolási csoportvezetője.

Nyomatékosította: – A rendelet értelmében a NyírVV Nonprofit Kft. nem részesíthet pozitív elbírálásban 190-nél több sátorgarázs elhelyezésére irányuló kérelmet. Barca Balázsné ismertette, hogyan tehet szert bárki a 190 sátorgarázs valamelyikére:

– A honlapunkon található a letölthető nyomtatványoknál a „Közterületbérlet iránti kérelem sátorgarázs elhelyezésére”, ezt kell kitölteniük, majd eljuttatniuk az ügyfeleknek a társaságunkhoz a következő módok valamelyikén: személyesen a parkolási ügyfélszolgálathoz (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 9., földszint/1.), e-mailben a [email protected] vagy [email protected] címre, vagy postai úton: a 4403 Nyíregyháza, Pf. 14. címre. KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában