Nyíregyháza

2023.06.22. 10:48

Családi nap az Aquarius Élményfürdőben

Július elsején országosan ünneplik a magyar egészségügy napját és emlékeznek meg Semmelweis Ignáczról. Semmelweis Ignác az a magyar orvos, akit „az anyák megmentőjeként” jegyzett fel a történelem. Célunk a szociális és egészségügyi szférában dolgozók megbecsülésének növelése, a kedvező pihenés lehetőségének megadása és a lelki problémák elkerülése támogatással.

A motivációnk az, amit mindenkinek meg kell értenie, hogy ők felelnek az egészségünkért és jólétünkért, amennyiben arra kerül a sor. Minél jobban érzik magukat munkájukban, minél több megbecsülést kapnak, annál jobb lesz a helyzet Magyarországon az egészségügyi és szociális szférában. A civil közösségek érdeke is, hogy összefogjunk és javítsunk a helyzeten, hiszen a célunk közös, tenni az emberekért.

Forrás: Élet Forrása Egyesület

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. és az Élet Forrása Egyesület összefogva, közösen szervezzük meg és tesszük lehetővé a dolgozók családjukkal együtt tölthessenek el egy pihentető napot az Aquarius Élményfürdőben. A rendezvényünk két napos lesz elsején és másodikán mehetnek a szociális és egészségügyben dolgozók strandolni. A rendezvény megnyitója 10 órakor lesz megtartva július 1-én a fürdő területén. Podlovics Roland, a gyógyfürdő vezérigazgatója és csapata óriási lehetőséget ad a szociális és egészségügyi széfrában dolgozók számára. Már az első pár napban is több száz család regisztrált, és a regisztráció alapján közel 4000-en jelentkeztek már. Az egyesület támogatója, a Heaven Egészség és Szépség Klinika további nyereményjátékkal is készült a látogatók számára, melyre a helyszínen kerülhetnek be az érdeklődők, valamint a családokat kedvezményes kuponokkal is meglepjük.

Élet Forrása Egyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában