Nyíregyháza

2023.06.01. 11:01

Jótékony és jókedvű kutyás versenynap

Engedelmes feladatok, mókás akadálypálya, vizes kihívás, trükkverseny, behívás élelem- és játékfolyosón, teke borító-és játék gyűjtő verseny.

Forrás: egyesület

Fotó: perme

Ezt is kínálja június 3-án, szombaton 10 órától a Guido Lovasparkban a II. Jótékonysági Fókuszban a Móka Kutyás Versenynap. A szervezők az egyéni- és csapatversenyek mellett interaktív terápiás segítőkutya bemutatót tartanak, a programok között szerepel kutya szépségverseny is. A látogatók megismerkedhetnek a kutya fizioterápia lehetőségeivel, kipróbálhatják a kutyák szaglását különféle intelligencia játékok segítségével. A kisebbeket a gyermeksátorba várják, a felnőttek akár egy frissítő masszázst is kérhetnek. A nevezők dönthetnek, melyik versenyszámban szeretnének indulni, ami nem kérdés, hogy a versenyre nevezők, a látogatók – a rendezvény teljes bevételével – a Fókusz Mentő- és Segítőkutya Egyesület munkáját támogatják.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában