Nyíregyháza

2023.07.06. 13:07

Tényleg ingyen adják az energiatakarékos izzót!

Az a nyíregyházi, aki a ledcsere.hu oldalon regisztrál, biztosan megkapja a LED-izzót.

Ilyen izzókat kapnak majd a nyíregyháziak, ha regisztrálnak

Fotó: Sipeki Péter

Szeretne évente több mint 17 ezer forintot megtakarítani az áramszámlájából? Akkor nem kell mást tennie, mint öt 100W-os régi égőt 12W-os LED-izzóra cserélni, s napi 4 órás használat mellett nemcsak ezt a pénzt takarítja meg,  hanem 154 kg CO2 kibocsátását megelőzve a környezetéért is sokat tehet.

Csak egy regisztráció

Ha pedig még jobb megoldást keres, akkor az új, akár 10 éves élettartamú izzókat anélkül kapja meg, hogy egyetlen fillérjébe kerülne. A hogyan nagyon egyszerű: Nyíregyháza önkormányzata is csatlakozott a CYEB ingyenes LED-csere programjához. Az ingyenes ledes izzókat azok kapják meg, akik a ledcsere.hu oldalon regisztrálnak.

A villanyszámla, az otthonukba található égők száma és a használati ideje alapján állapítják meg, hogy egy háztartás hány ingyenes energiatakarékos izzóra jogosult. Fontos, augusztus 15-éig csak az regisztrálhat, akinek a nevére szól a villanyszámla! A regisztráció során fontos feltüntetni átvételi helyként: Nyíregyháza. Ha a városból 20 ezren regisztrálnak Nyíregyháza nemcsak a Zöld bajnok címre lesz jogosult, de hatmillió forintot is nyerhet, amit egy oktatási intézmény kaphat meg. 

KM


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában