Kocsord

2023.09.23. 09:25

Bár lefújták a versenyt, csak lesz viadal a tónál

Furcsának tűnhet a cím, de természetesen megmagyarázzuk.

Szon.hu

A múlt héten beszámoltunk arról, hogy a kellemes őszi napokat még kihasználva úgy döntött a kocsordi Iskola-tó üzemeltetője, Bihari János, hogy a szeptember utolsó szombati napján, vagyis 2023. szeptember 30-án 9 órától horgászversenyt rendez az általános iskolás diákoknak. A megmérettetésre a iskolák háromfős csapatait várta volna, azonban az oktatási intézmények nemigen érdeklődtek a rendezvény iránt, ezért úgy határozott Bihari János, lefújja a versenyt, nem rendezi meg a csapatok küzdelmét. 

Azonban már voltak olyan gyermekek, akik lelkesen beneveztek a küzdelembe, nekik nem akart csalódást okozni, ezért az iskolai csapatverseny helyett meghirdette a gyermekek egyéni horgászversenyét. A versenyen 0-tól 15 éves korig lehet részt venni. (Egy korábbi megmérettetésen a legfiatalabb résztvevő 4 esztendős volt.) A nevezés ingyenes. Horgászni egy bottal lehet, ami gyűrűzetlen, az úszós készség szakáll nélküli horoggal lehet felszerelve. A versenyen a kifogott halak darabszáma számít.

Mindenki kap ajándékot 

A gyülekező 7.30-tól lesz Kocsordon az Iskola-tónál (Szent István utca 83. sz.), akkor regisztrálhatnak a részt vevő gyermekek. Maga a verseny 9 órától 12 óráig tart, az eredményhirdetés 12.30-kor kezdődik. A legjobbak értékes jutalomban részesülnek, de azt már most eláruljuk, hogy egy résztvevő sem fog üres kézzel hazamenni, mindenki kap horgászattal kapcsolatos ajándékot. További információk kérhetők a 06-30/945-2766-os telefonszámon.

 KM 
 

Fotó: Szeptember végén a gyermekek kapják a főszerepet az Iskola-tónál | Fotó: Bihari János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában