Nyíregháza

2023.10.23. 11:27

Keddi színház- és moziműsor Nyíregyházán

Szon.hu

Móricz Zsigmond Színház
9.30, 11 óra: Bogyó és Babóca, Bárány Frigyes Stúdió
A népszerű, valószínűleg minden kisgyermek által ismert és szeretett mese ezúttal színházi előadásként örvendezteti meg a kicsiket, élőzenével, tánccal, közös énekléssel. Szülő és gyermek, felnőtt és pöttöm egyformán részese lehet a vidám hangulatú együttlétnek, mely így igazi közösségi élménnyé válik.

Krúdy Art Mozi
17 óra: Exhibition on Screen: Tokió művészete, angol dokumentumfilm
Az oxfordi Ashmolean múzeum jelentékeny időszaki tárlata adta az ötletet, hogy a Tokió művészete című Exhibition on Screen epizódban bemutassák a 400 éves Tokió hihetetlenül gazdag kultúráját: Hokuszai és Hiroshige finom fametszeteitől kezdve a pop art stílusú plakátokon, a kortárs fotóművészeten, a mangán, a filmművészeten át egészen a napjainkban, az utcán készülő műalkotásokig.
18.40: DogMan - A kutyák ura, francia thriller
Douglas kiskora óta nem találja a helyét a világban és a társadalomban, ezért az emberek helyett a kutyákhoz fordul. Feltétel nélküli rajongása a négylábúak iránt egy sajátos élet kialakítását eredményezi: csak bennük bízik, csak velük érzi magát biztonságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában