Nyíregyháza

2023.11.18. 11:30

László Attila a jó ügy mellé áll – ezúttal Nyíregyházán

Az erdélyi énekes koncertje bevételével az Állatbarát Alapítványt támogatja.

Szon.hu

Fotó: Molnár Péter

 László Attila az egyik legszerethetőbb és leghitelesebb azon előadók között, akiket a hazai tehetségkutató műsorok tettek ismertté. A kézdivásárhelyi énekest még gyermekként zárta szívébe a közönség, népszerűsége a Csillag születik harmadik szériájának megnyerése után is csak nőtt.

Állateledelt adományoz 

A nyílt tekintetű és tiszta hangú erdélyi fiú mára Fonogram díjas, allűröktől mentes énekessé cseperedett, aki érzékeny a körülötte lévő világra. Gyakran lép fel jótékonysági rendezvényeken, hamarosan pedig Nyíregyházán áll színpadra, hogy újabb jó ügyet szolgáljon: november 24-én, pénteken 18 órától a VOKE Vasutas Művelődési Házban énekel, koncertjének bevételével az Állatbarát Alapítványt segíti, élelmet ajándékoz a gazdátlan kutyáknak és macskáknak. 
– Koncertszervező társammal, Daróczi Zoltánnal közösen fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy az ünnepekhez közeledve indítunk jótékonysági koncertsorozatot, amivel állatmenhelyeket támogatunk. Ennek a szériának Debrecen volt az első állomása, jövő hét pénteken pedig Nyíregyházán lépek fel – mondta el lapunknak László Attila, s hozzátette: az adományozás legegyszerűbb módját választották, állateledellel ajándékozzák meg a kiválasztott szervezeteket. 
– Bár gyakran mondok igent jótékony célú felkérésekre, még nem hallottam ehhez hasonlóról. Fontos számomra a gazdátlan állatok ügye is, ezért döntöttem úgy, hogy belevágok.

Először lép fel a városban 

László Attila saját bevallása szerint is szerencsés, hiszen megvalósíthatta az álmát, azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret: énekelhet. S hogy ez összefügg-e a jótékonykodással? 
– Valahol mindig összeérnek a dolgok... Az ember olykor kap, máskor ad. Azok, akik többet kaptak a sorstól, talán igyekeznek többet adni – jegyezte meg szerényen. 
A Fonogram díjas előadó eddig még nem adott koncertet Nyíregyházán. Mint azt elárulta, Oroson egyszer közönség elé állt, a „nagy bemutatkozás” azonban eddig váratott magára.

 KM 
 

Kép: László Attila | Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában