Nyíregyháza

2023.11.07. 11:47

Nyíregyházára is lehet szavazni a versenyben

Elindult az első Nők Lapja Travel Awards verseny, ahol a turizmus szolgáltatói mérik össze népszerűségüket. Az online szavazáson szállodák, vendéglátóhelyek, utazási irodák és városok - köztük Nyíregyháza – is versenybe szálltak.

L. Tóth Lajos

Hogy lehet voksolni Nyíregyházára? Fel kell keresni a noklapja.hu/travelawards-szavazas oldalt. Az Egyéb vidéki régiók kategóriájában ki kell választani a Turisztikai városokat, azon belül Nyíregyházát, a szavazatot a lap alján kell rögzíteni.

A honlap ismertetője szerint számos érv szól Nyíregyháza mellett: „az attrakciók városában minden látnivaló egy karnyújtásnyira elérhető. Nyüzsgő belvárosa izgalmas élményelemekkel, toronykilátóval, interaktív várostörténeti kiállítással és virtuális időutazással csábít. Sóstógyógyfürdőn kihagyhatatlan az Európa legjobbjának választott Nyíregyházi Állatpark, a díjnyertes és többgenerációs Aquarius Élményfürdő, a szezonálisan működő zenélő szökőkút, valamint a Sóstói Múzemfalu, ahol él és élmény a hagyomány”.

A szavazás november 21-én éjfélig tart, a sorsolás november 22-én 14 órakor lesz. A voksolók között egy 2 fős, 2 éjszakás wellness hétvégét sorsolnak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában