Postaládánkból

2023.11.19. 09:24

Szellemi vetélkedőn bizonyítottak

Szon.hu

Elismerés járt a legjobbaknak

Forrás: egyesület

A nyírbátori Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete tagjai nagy izgalommal készültek a hagyományteremtő módon útjára indított szellemi vetélkedőre, melyet immár negyedik alkalommal szervezték meg a város és a megyei nyugdíjas szövetség egyesületei, klubjai részére. Az idén Petőfi Sándor, Szendrey Júlia és Madách Imre életútja volt a vetélkedő témája. A kérdéssort Tóth Árpádné állította össze. A tesztlapok kitöltésének kezdete előtt az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, akik között nagy örömünkre Román Demeterné Magdika, a megyei szövetség elnöke, Máté Antal városunk polgármestere, valamint Napkor, Nagykálló és Pócspetri egyesületek elnökei is jelen voltak. A Megye Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének elnök asszonya itt adta át polgármesterünknek azt a kitüntetést, amelyet egyéb fontos elfoglaltsága miatt, az Idősek Világnapja alkalmából Nyíregyházán megtartott megyei ünnepségen nem tudott átvenni. Mind ehhez ezúton is szeretettel gratulálunk!

Egyesületi tagjaink egy rövid kis ráhangoló műsorral készültek, majd ezt követően kezdődhetett a kérdéssor megoldása. A szorgalmas munkát a Bátor Média munkatársai kamerájukkal megörökítették. (Köszönjük szépen, hogy jelenlétükkel ők is megtisztelték rendezvényünket!) A zsűri tagjai Román Demeterné, Hepp Erika, Molnár Ferenc nagyon lelkesen javították a feladatokat, majd megszületett az eredmény, amely a következőképpen alakult:

 I. helyezést a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület, II. helyezést a Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete Nyírbátor 2-es csapata, III. helyezést az Őszi Napfény Egyesület Nagykálló 2-es csapata érte el, míg a Különdíjat a Napkori Idősek Nappali Klubja kapta. Gratulálunk a helyezést elért csapatoknak és minden résztvevőnek! Búcsúzáskor úgy váltunk el a vendégektől, hogy jövőre veletek ugyanitt!

- Tóth Árpádné, az egyesület elnöke -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában