Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.01.29. 09:49

Hogyan védekezzünk a digitális támadások ellen?

Tarnavölgyi Gergely

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány, a HCE Magyarország, valamint a DigitalTech EDIH konzorcium partnereként, együttműködve a Blockhain Magyarország Egyesülettel, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával információs napot, „meet-up-ot”, szervez. A programon tájékozódhat, hogy a napjainkban egyre nagyobb számban megjelenő digitális támadások ellen, hogyan védekezhet hatékonyan, milyen módszereket alkalmazhat a gyors és megbízható adatkezeléshez.

A rendezvény időpontja január 30., kedd, 10 óra, helyszíne a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara konferenciaterme. (Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. III. emelet).

A tervezett program:

10.00 óra Digitalizáció minden szinten – a DigitalTech EDIH szolgáltatásai
10.20 óra Biztonságos pénzügyek, adatbiztonság – milyen védelmet nyújt a Blockchain technológia a digitális támadások ellen? – Dr. Halász Rita, a Blockchain Magyarország Egyesület alelnöke

A szakmai programon a részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők 

részt vehetnek személyesen vagy csatlakozhatnak akár online is. További információt a 42/799-150-es telefonszámon vagy az [email protected] email címen lehet kapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában