Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.03.18. 10:22

Digitalizáció az oktatásban - kihívások és lehetőségek

Tarnavölgyi Gergely

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány, a HCE Magyarország, valamint a DigitalTech EDIH konzorcium partnereként, együttműködve a Blockhain Magyarország Egyesülettel, az EDUTUS Egyetemmel és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Nyíregyházi Szakképzési Centrummal, szakmai információs napot szervez. A programon résztvevők megismerkedhetnek a digitális oktatás lehetőségeivel, alkalmazott eszközeivel, jó gyakorlataival.
A szakmai konferenciának a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nyíregyházi (Széchenyi u. 2. III. emelet) székházának konferenciaterme ad otthont. A rendezvény időpontja március 20., 14.00 óra.

A tervezett program:

13.30 - regisztráció
14.00-14.10 Köszöntő: Párkányiné Dr. Csurka Edina, vármegyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára
14.10-14.40 Digitális oktatási módszerek jó gyakorlatok – Laki Balázs EDUTUS, egyetemi oktató
14.40-15.10 Vezetői skillek és digitalizáció – Kalocsai Kornél, elnök, Blockchain Magyarország Egyesület
15.10-15.40 A digitális oktatás helyzete a gyakorlatban – Gurbánné Papp Mária, főigazgató, Nyíregyházi Szakképzési Centrum
15.40- Networking, konzultáció

A szakmai programon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni március 19-ig lehet, további információt a 06-42/799-150-es telefonszámon lehet kapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában