Ingatlanbazár

2024.03.23. 07:20

Már idén beköltözhet a minimál stílusú házába!

Elege van a bezártságból? Nyíregyházi? Költözzön házba! Találtunk egy 160 négyzetméterest, amelyben bőven elfér, és még normális méretű telek is tartozik hozzá. Ha szeretne kiszakadni egy kicsit, nézze meg ezt a házat, de vigyázzon, mert könnyű benne elképzelni egy másféle életet! Csak szólunk, hogy csak a garázs akkor, mint egy átlag polgári lakás! Az ára ennek ellenére baráti!

“Nyíregyháza Oros között, önálló tehermentes 1995 ben épült, 160 nm-es, 3 szoba + nappalis, étkezős, 2 fürdőszobával, nagyon jó elosztással, járólap, és laminált parketta burkolattal, hőszigetelt fa nyílászárókkal, redőnyözve, klímával, egyedi gáz és vegyes tüzelésű kazán fűtéssel, újszerű konyhabútorral, felújított mindkét fürdőszobával ahol a víz vezeték cseréje is megtörtént. szépen felújított családi ház, 60 nm-es garázzsal, 1168 nm-es telken eladó.

 
 
 
 

Lenti színt : Konyha, étkező, nappali(mely jelenleg szoba ,de vissza alakítható),fürdőszoba, wc, kamra.

Fenti szint: 3 külön nyíló szoba, zuhanyzós fürdőszobával.”[...]

További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában