Nyíregyháza

2024.03.21. 09:54

„Mentálisan erős közösséget építünk”

L. Tóth Lajos

Körei László a körelőadóban

Fotó: egyetem

Közel 110 hallgató és kolléga előtt, tudománynépszerűsítő előadást tartott Körei László központvezető a boldogságkutatások aktuális hazai és nemzetközi trendjeiről. A Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ innovatív kezdeményezése az érdeklődőket folyamatosan hangolta a boldogság nemzetközi napja apropóján önmagunk és embertársi környezetünk teljességének minőségi átértékelésére. Két meghívott középiskolás tanuló énekkel és gitárjátékkal tette igazán lélekemelővé az eseményt. A központ sokoldalú tevékenysége a mindennapokban szervesen hozzájárul a komfortos, mentálisan is stabil hallgatói lét kialakításához, s a hallgatói bennmaradás optimalizálásához.

– Gondoskodó egyetemet és mentálisan erős közösséget építünk közösen, lépésről lépésre itt, a Nyíregyházi Egyetemen, amelyhez a mi központunk, munkatársaink, hallgatói kortárs segítőink és önkénteseink nagyban hozzájárulnak - fogalmazott Körei László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában