Nyíregyháza

2024.03.13. 11:50

Segítenek a nőknek nőnek lenni

Szombaton várja a II. Nyíregyházi Női Expo és Konferencia az érdeklődőket a Váci Mihály Kulturális Központban.

Szon.hu

Forrás: Fotók: KM-archív

Az egész napos rendezvény megpróbál segíteni azoknak a nőknek, hölgyeknek, asszonyoknak, akik kiegyensúlyozottabbá akarják tenni hétköznapjaikat és meg szeretnék állni a helyüket a magánéletben és a munkahelyen egyaránt. Egy nő egyszerre gyermek, háziasszony, feleség, anya, nagymama, dolgozó, szakember, menedzser, vagy akár cégvezető. Hogyan lehet mindezeknek egyszerre megfelelni, egészségesnek maradni és jól is kinézni? Ebben a kiszámíthatatlanul változó világban vajon milyen értékek segítenek nyugalmat és harmóniát teremteni? Ezeket a kérdéseket járja körbe az II. Nyíregyházi Női Expo szombaton.

Az első női expónak is nagy sikere volt
Forrás: Fotók: KM-archív

Teremtsd újra önmagad

A konferencia küldetése az is, hogy a nők visszataláljanak önmasgukhoz, jobban megismerjék önmagukat és újult erővel tudjanak sikeres, virágzó, stabil családi életet és párkapcsolatot teremteni. Milyen egy jó viszony? Hogyan őrizzük meg a mentális egészségünket? Mit hozunk otthonról nőként és mit kezdünk vele? Kire hallgat a gyerek? Ilyen és ehhez hasonló, sokakat foglalkoztató kérdéseket járnak körül neves előadókkal, és keresik a válaszokat a hasonló problémákra. 

Az érdeklődők meghallgathatják dr. Hevesi Krisztina, Novák Ferenc, Király Eszter, dr. Kozma-Vízkeleti Dániel, Vida Ágnes, Pauer Krisztina, Tóth Albert, vagy Piszár Tünde tanácsait is, és megtudhatják: hogyan lehet változtatni, fejlődni a különböző területeken. Azok a férfiak is, akik a kiteljesedett, boldog és sikeres párkapcsolat megteremtésén dolgoznak, sok tippet kaphatnak a céljaik eléréséhez. Az előadások témája között szerepel a gyermeknevelés is, így apukák, anyukák együtt kaphatnak sok ötletet.

Fotó: KM-Archív

A inspiráló előadások mellett a rendezvény ideje alatt több mint 30 kiállító várja az érdeklődőket. A nap végén egy országosan is ismert nyíregyházi divattervező nívós divatbemutatójával kedveskednek a résztvevőknek és tombolasorsolással zárják a rendezvényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában