Nyíregyháza

2024.04.28. 20:52

Fakanál Fesztivál Nyírszőlősön

Az egész napos kulturális, gasztronómiai, szórakoztató és sportprogramokkal tarkított fesztivált már 8. alkalommal rendezik meg.

Lengyel Nóra

Forrás: Illusztráció: MW archív

A Kollégium úti közösségi parkban május 11-én 13 órakor kezdődnek a programok, az ünnepélyes megnyitót a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport közreműködésével tartják. Előbb az Eszterlánc Északi Óvoda Csillagszem Tagintézmény néptánccsoportja, majd a Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Harmónia AMI növendékei lépnek színpadra, 14.20-tól a nyírszőlősi idősek klubja dalcsokrát hallgathatják meg az érdeklődők. 15 órakor kezdődik a Bogyó és Babóca zenés előadás Kiss Eszter Júlia és Kovács Balázs előadásában, 16.30-tól Hekman Erzsébet énekel, 17 órakor Trabarna (Lorán Barnabás) műsorát láthatja/hallhatja a nagyérdemű. 18 órakor indul Gulyás Attila, Csernák Tibor és Horváth Margit zenés előadása, majd fergeteges utcabál kezdődik, a fesztivál pedig tűzijátékkal ér véget. A színes színpadi produkciók mellett lesz főzőverseny, kispályás labdarúgó bajnokság, helytörténeti kiállítás, „Tehetséges vagyok!" bemutatósátor, íjászat, népi játékok, csillámtetoválás, kerékpáros ügyességi bemutató, a legkisebbeket baba-mama szusszanósarok, Pancsi bohóc, és ingyenes minividámpark is várja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában