Nyíregyháza

2024.04.10. 06:43

Szerdától változik a buszközlekedés Borbányán!

Tarnavölgyi Gergely

Forrás: illusztráció / nyiregyhaza.hu

Folyamatban van a Pitypang utca felújítása Borbányán. A héten aszfaltmarási munkálatokat végez a kivitelező, valamint az aknafedlapok szintbe emelése is várható - tájékoztatta portálunkat Nyíregyháza önkormányzata. 

A kivitelezés érinti a buszközlekedést is, április 10-től (szerdától) az alábbi ideiglenes közlekedési rendet vezetik be.

2-es vonal:

A járatok az autóbusz-állomás felé a Lakatos utca megállóhelytől a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Alma utcai iskola, Pipacs utca, Alma utca, Alma utca ABC megállóhelyeket nem érintik!

13-as és 13Y-os vonalak:

A járatok a Sóstói úti kórház felé az Alma utcai iskola – Alma utca – Tünde utca – Ipari utca, forduló terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Borbánya iskola, Borbánya ABC és Tünde utca megállóhelyeket sem érintik!

25-ös vonal:

A járatok az Alma utcai iskola felé a Lujza utca megállóhely után a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Tünde utca, Borbánya, ABC, Borbánya, iskola, és Pitypang utca megállóhelyeket nem érintik!

A járatok a Vasútállomás felé az Alma utcai iskola – Alma utca – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Kálló út terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Borbánya iskola, Borbánya ABC és Tünde utcamegállóhelyeket nem érintik!

H32-es vonal:

a Nagyszállásról az Alma utcai iskolához közlekedő járatoka Lakatos utca megállóhelytől a Kállói út – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca megállóhelyet nem érintik!

902-es éjszakai járat

a járatok a Szakiskola és Kollégium felé a Lujza utca megállóhely után a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Tünde utca, Borbánya ABC, Borbánya iskola, és Pitypang utca megállóhelyeket nem érintik!

A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában