gyuris

2019.05.08. 19:31

Eggyel több gyertya a tortán

Május 4-én ünnepelte szülinapját a Móricz Zsigmond Színház színésze.

Gyuris Tibor neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen 26 éve tagja a Móricz Zsigmond Színház társulatának. Számtalan szerepben láthattuk az eltelt évtizedek alatt, a klasszikus Shakespeare-től kezdve a jelenleg is futó Bob hercegig.

Gyuris Tibor színészként és íróként is jeleskedik |
Fotó: Sipeki Péter

Gyuris Tibort sokszor láthatjuk népszerű gyerekdarabokban, ám egyik leghíresebb alakítása mégis a 2008–2009-es évadban futó Reginald Rose Tizenkét dühös ember című művében volt.

Színész, rendező, író

A színész sokoldalúságát mi sem mutatja jobban, hogy pár hónapja a második könyvét is kiadta. Az első Nélküle címmel jelent meg, amelyben Gyuris Tibor különleges kombinációban tálalja a szerelmet, harcművészetet és a mély érzelmeket.

Árnyéklovag című sorozata és kötete tükröt tart a mai magyar társadalom elé, ugyanakkor globális problémákat is feszeget egy kisváros életén keresztül. Ezúton kívánunk neki további sikereket, és boldog születésnapot!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában