360 FOKOS VIDEÓ

2019.07.12. 18:33

Szirota Jennifer egy percig sem unatkozik

Nagyon sokan voltak kíváncsiak Szirota Jennifer és zenekara sóstói koncertjére szerda este.

Jennifer tavaly is fellépett a Zene Sóstón koncertsorozatán: akkor Csernák Tiborral egy duó formájában jazz-slágerekkel szórakoztatta a közönséget. Idén már egy öttagúra bővült zenekarral érkezett.

– Most is játsszuk azokat a dalokat, amiket Tibivel ketten adtunk elő, de egy teljes zenekarral teljesen más a hangzás – árulta el az énekesnő. – Ebben a felállásban inkább a blues és a soul érvényesül, például Alicia Keyes és Amy Winehouse dalai is felcsendülnek a saját számok mellett.

Szirota Jennifernek tartalmasan telik a nyár, hiszen több formációban is aktívan dolgozik: egyik kedvence a Bohemian Betyars és Parno Graszt közös projektje, velük több fesztiválon is színpadra lép majd a szezonban.

Emellett nem hanyagolja el a sóstói koncertre elhozott zenekarát sem, folyamatosan egyengeti rádiós-műsorvezető karrierjét, valamint éneket tanít állami gondozásban élő gyermekeknek.

– Nincs megállás! Nem hagyom magamnak, hogy akár egy percig is unatkozzak – tette hozzá Jennifer. – Nagyon sok célom és álmom van, szeretnék sok saját dalt, bár albumkészítésben nem nagyon gondolkodom. Szerencsésnek tartom magam, amiért nagyszerű zenészekkel vagyok körülvéve.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik