Nyíregyháza

2019.08.25. 11:00

Zenék a klasszikusoktól a közkedvelt popslágerekig

A vonósnégyes tagjai szimfonikus zenekarban játszanak, illetve művésztanárként dolgoznak.

A Volare Vonósnégyes koncertje ingyenes, de regisztrációhoz kötött | Fotó: KM

A Volare Vonósnégyes ad koncertet szeptember 10-én, kedden 17.30-tól a Bencs-villában. A zenekar 2015-ben alakult Nyíregyházán, s azóta számos sikeres fellépést tudhat maga mögött. Tagjai a Debreceni és Miskolci Egyetem Zeneművészeti Karán szerezték hangszeres- és kamaraművészi diplomájukat.

A Volare Vonósnégyes koncertje ingyenes, de regisztrációhoz kötött | Fotó: KM

Jelenleg szimfonikus zenekarban játszanak, illetve művésztanárként dolgoznak a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában.

Színes a repertoárjuk

„Műsorpalettánk gazdag, és folyamatosan bővül úgy a hagyományos értelemben vett komoly-, mint könnyű­zenei téren. Elegáns, vidám kamaraegyüttesünk gazdag repertoárral rendelkezik a klasszikus muzsikáktól egészen napjaink popzenéjéig. Barokk, klasszikus, romantikus, modern és filmzenék, valamint musicalek színesítik koncertjeinket” – írja ajánlójában a Volare Vonósnégyes.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők részvételi szándékukat a 20/461-4551 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen jelezhetik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában