Hungarian Wedding Gala

2019.11.21. 11:42

A Le Til Kúria dicsősége

Az esküvői szakma elismerte a Le Til Kúria eddigi eredményeit.

Szálku István és Csontos Tamás a díjátadáson

Forrás: FACEBOOK, HUNGARIAN WEDDING AWARD

Fotó: Zsolt Rokolya

Nyolcadik alkalommal adták át a hazai esküvői szakma díjait a Hungarian Wedding Gala keretében. Ezúttal a Biriben található Le Til Kúriát ítélte a zsűri az év helyszínének.

Hatalmas szerelem

– Tavaly még meghívott vendégként vettünk részt az eseményen, viszont ezúttal a Hungarian Wedding Award Együttműködés díja helyszín kategóriájának jelöltjeként érkeztünk. Azután, hogy felterjesztettek bennünket a top 3-ba, már szűkült a kör, mégis óriási meglepetésünkre választott meg bennünket a szakma az év helyszínévé – újságolta Szálku István, aki Csontos Tamással a Le Til Kúria tulajdonosa. – Az a tény, hogy a rangos szakmai elismerést a bő 3 éves fennállásunk alatt sikerült elérni, elképesztő teljesítmény, és mutatja, hogy valóban jó az az út, amin járunk. Nekünk a Le Til Kúria az esküvőkkel együtt eddig is egy hatalmas szerelem volt, és még biztosan jó sokáig az is marad, amit elhivatottan, szívvel-lélekkel csinálunk nap mint nap. – A Hungarian Wedding Award Együttműködés díja egy olyan elismerés a szakmától, mely bizonyítja: a Le Til Kúria csapata, teljes személyzete és kollégái nagyon magas minőséget képviselve tudnak szolgáltatóként és helyszínként is jelen lenni a hazai esküvői piacon. Ezúton is köszönjük partnereinknek, barátainknak a nevezést és a szavazatokat, hiszen ez valóban csak együtt sikerülhetett!

Az idei díjazottak

Helyszín: Le Til Kúria

Vendéglátó: Waldorf Wedding

Esküvőszervező: Red Shoes Weddings

Ceremóniamester: Kovács Richárd

Vőfély: Bohács Róbert

Zenekar: Vegas Showband

DJ: Paál Márton – Dj mSound

Fotográfus: Vamos Wedding Photo­graphy

Filmes, cinematográfus: Bridal Film

Dekoros: Fleur & Ballon Dekor

Cukrász: Marangona

Eskető: Lendvai Nikoletta

Öltözéktervező: Halász Éva – Halász Éva Collection

Ruhaszalon: La Mariée Budapest szalon

Rendezvénytechnika: Show4You

Rendezvénykellék: Chair Style

Különdíj: ShowYou

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában