Új klip várható

2019.11.29. 12:38

Karmapirin-premier lesz

A szabolcsi banda advent első vasárnapján mutatja be új klipjét a közönségnek.

A Karmapirin új videóklippel örvendezteti meg a rajongókat

Forrás: Facebook

– Tartalmas és nagyon melós év áll mögöttünk, ezért mostanában egy kicsit visszavonultunk. Alakulnak az új dalok, újévkor újra stúdióba készülünk. Advent első napján, vasárnap viszont jön az új klipünk, a Köszönöm – írta a Karmapirin közösségi oldalán.

Nincs megállás

A Köszönöm című dalt az együttes legutóbbi, Madárka című albumán hallhatja a zenerajongó közönség, és népszerűségét az is mutatja, hogy szeptemberben bekerült az egyik országos rádió lejátszási listájába. A Karmapirin elkészült a klippel is, és a tagok arra biztatják a közönséget, hogy a premieren vasárnap este 20 órakor együtt nézzék meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

A nyíregyházi zenekar mögött valóban mozgalmas időszak áll: turnéra indultak a Madárkával, és végigkoncertezték az elmúlt hónapokat, egy emlékezetes estén pedig együtt zenéltek az Egyesült Államokból Nyíregyházára látogató Harold Todd-dal, Len­ny Kravitz szaxofonosával.

A Karmapirin a szabolcsi focidrukkereknek is okozott felemelő perceket, hiszen augusztus eleje óta a Menni kell című szerzeményük a Nyíregyháza Spartacus hivatalos indulója lett. A banda énekesnője, Szakos Andi mindemellett még arra is szakított időt, hogy a Desperado énekesnője, Gábor Bernadett szólóprojektjénél is bábáskodjon: ő írta a Lélegezz velem című album minden dalának szövegét! Betti azóta már meg is mutatta a közönségnek az első, Így szeress című számot, melynek klipjére úgy hírlik, eddig több mint hetvenezren voltak kíváncsiak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában