Előadás

2020.03.04. 12:29

Eltérő hagyományok és szokások nyomában

A jó modor a kapcsolatok különleges esszenciája, hangulata és időnként sajátos koreográfiája, mely – akár külföldi útjainkon is – új távlatokat nyithat meg előttünk. A különböző országokat éppen a sajátosságaik teszik érdekessé és különlegessé.

Koncz Veronika

Fotó: Koncz Liliána

Sokkal magabiztosabbak és sikeresebbek lehetünk mind az üzleti, mind a személyes kapcsolatainkban, ha felkészültek vagyunk, ismerjük és tiszteletben tartjuk a világ országainak eltérő szokásait, hagyományait.

Koncz Veronika
Fotó: Koncz Liliána

Koncz Veronika protokoll- és PR-szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe március 17-én, kedden 17.30-tól a nyíregyházi Bencs-villában. Szó lesz a napjainkban nagy érdeklődést kiváltó, brit királyi családban történt változások protokolláris vonatkozásairól, a női államfők, elnök- és uralkodófeleségek hivatali öltözetének bemutatásán keresztül pedig a hétköznapokban is jól hasznosítható stílustippekkel gazdagodhatnak az érdeklődők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában