Előadás

2020.06.24. 11:30

Zenés „macsózás” Balázs Fecó dalaival

A Jászai Mari Színház Tesztoszteron című zenés vígjátékát jövő hét pénteken láthatja a nyíregyházi közönség.

Hét férfi, egy elmaradt esküvő s megannyi nevetés, dráma

Egy félresikerült esküvő után hat férfi érkezik ziláltan, megtépázva a tervezett lakodalom helyszínére. Egyetlen pincért találnak ott, akit azonnal magukkal rántva, zárt ajtók mögött megkezdik a nem éppen hétköznapi mulatságot.

A krimis felütéssel induló történet úgy adagolja nekünk a titkokat, ahogy a pincér tölti meg a poharakat. Ahogy új és újabb üvegek nyílnak, egyre többet tudunk meg az elmaradt esküvőről, családi viszályokról, súlyos vagy éppen nevetséges frusztrációkról, el nem törölhető emlékekről, melyek életüket a legmélyebb szintekig meghatározzák; legfőképp pedig azokról, akikhez mindennek a nagy része köthető: a nőkről. Vagyis, ahogy a férfiak látják őket és általuk saját magukat is.

Igazi sikerdarab

Andrzej Saramonowicz nyers, szókimondó komédiája – miközben sokszor röhejessé is teszi a szereplőket, valójában – húsig hatoló mélységgel beszél a férfiakról, hiszen maguk között vannak, megmutathatják azt az oldalukat, amit elrejtenek a nők vagy akár saját maguk elől is. Pedig talán ezzel kellene kezdeni.

A tatabányai Jászai Mari Színház Tesztoszteron című zenés vígjátékát – Balázs Fecó legnagyobb slágereivel – július 3-án, pénteken 20.30-tól láthatja a nyíregyházi Rózsakert Szabadtéri Színpad közönsége.

A kortárs dráma óriási nemzetközi népszerűségnek örvend, Lengyelországtól Bulgárián, Csehországon és Törökországon át egyre több magyar színház viszi színre sikerrel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában