Szirota Jennifer

2020.07.21. 11:15

A kilátástalanság most a legelkeserítőbb

Szirota Jennifert ugyancsak lesújtották márciusban a koronavírussal kapcsolatos hírek, elmondása szerint a kilátástalanság a legelkeserítőbb az egészben.

Szirota Jennifer szerint mindig kell B terv

Forrás: Szirota Jennifer

– Számomra az első két hét volt a legkritikusabb, sírva ébredtem és aludtam el. Később átlendültem ezen, elfogadtam a helyzetet, és a regenerálódás évének tekintem 2020-at. Jobban belegondolva, rám is fért a pihenés – mesélte Jennifer, aki korábban még nagyon erős évnek nézett elébe. – Január–február környékén már tudtuk, hogy nagyon sok helyen fellépünk majd az idén különböző formációkkal, de ebből csak kevés valósulhat meg. Szerencsére így is akadnak bulik, ahol lehet, ott fellépek a kisebb rendezvényeken, esküvőkön, magánbulikon. A legnagyobbak – mintegy 20-30 fellépés – azonban elmaradnak – tudtuk meg Szirota Jennitől, aki már egész fiatalon is igyekezett megállni a saját lábán.

Szirota Jennifer szerint mindig kell B terv
Fotó: Szirota Jennifer

– Szerencsés vagyok, mert kaptam az Istentől ezt a tehetséget, de mindig kell hogy legyen B terv. Az éneklés mellett gyermekotthonokban tanítok Mátészalkán és Nyírbogáton, így vannak bevételeim. A jelenlegi helyzet azoknak igazán kellemetlen, akik kizárólag a zenéből élnek, de nem szabad elfelejteni, hogy nem csupán a zenészek kerültek bajba, hanem a háttérben dolgozó technikusok is. Az ő munkájuk elengedhetetlen ahhoz, hogy az általunk elképzelt produkciók megvalósuljanak – hangsúlyozta Szirota Jennifer.

MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában