film

2020.07.31. 09:48

Thuróczy Szabolcsot nem viselte meg a karantén – veszélyes jelenetekben a nyíregyházi színész (videó)

Újra a filmiparban tűnt fel Geszti Péter. A Szia, Életem! c. vígjáték társproducere engedett betekintést a kulisszák mögé ahol a nyíregyházi származású Thúróczy Szabolcs is mesélt a készülő moziról.

Fotó: Móricz István

Rohonyi Gábor és Vékes Csaba filmje egy ihlethiányos, negyvenes, fantasy íróról szól. A főhősnek hirtelen nyakába szakad soha nem látott kisfia, így már végképp nem tudja megírni új könyvét.

Minden létező módon próbál megszabadulni a gyerektől, hogy írhasson. A humoros fordulatok mellett mély érzelmekben sem lesz hiány, ugyanis Barna, akit Thuróczy Szabolcs játszik, a sztori végére felfedezi az élet tartalmasabb részét – mesélte el Geszti Péter az alaptörténetet.

Thuróczy Szabolcs úgy érzi, nem csak a filmbeli karaktere élte meg érzelmesebben a forgatásokat, a főszereplő kisfiú által ő maga is úgy érzi, hogy teljesen megtisztult.

– A gyerekszínész Momo olyan ösztönös és csodálatos srác, hogy úgy érzi az ember, megtisztul általa. Meghatározó személyiség, egyszerűen úgy érzem, hogy felfrissít, eldobom a jól ismert patentjaimat, másképp nézek a világra. Mert ő úgy reagál ahogy kell, nem úgy ahogy szoktak – tette hozzá Szabolcs, egy veszélyes jelenet előtt, amiben egy falat mászik meg, hogy átadhassa kedvenc játékát a filmbeli gyermekének.

Elmesélte, hogy nem fél a veszélyesebb jelenetektől, hiszen törésekben és sérülésekben bőven van tapasztalata.

– Sportsuliba jártam, az életünkhöz hozzátartozott, hogy csúsztunk, másztunk, estünk, keltünk. A feleségem mindig mondja nekem, hogy bukósisakban kéne aludnom, mert nem érzékelem a távolságot.

Tört már sokmindenem, főleg az orrom, szóval hozzá vagyok szokva és nincs bennem félelem

– meséli nevetve a főszereplő, akit annak ellenére sem viselt meg a karantén, hogy 25 éve még nem fordult vele elő, hogy fél évig ne álljon színpadon – írja a Bors.

Borítókép: Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs egy jelenet felvétele előtt | Fotó: Móricz István


A Szia, Életem! producerei – Major István, Geszti Péter, Ditz Edit és Roskó Péter – tervei szerint, a film jövő nyáron kerül a hazai mozikba.

forrás: borsonline

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában