Színdarab

2020.08.03. 11:58

Fehér Tibor is szerepel

A nagy sikerű darabot jövő hónaptól újra láthatja a közönség.

Fehér Tibort is láthatja a közönség az újrainduló előadásban

Forrás: POLYÁK ATTILA / ORIGO

Az Augusztus Oklahomában Puli­tzer-díjas szerzője, Tracy Letts legutóbbi, A nevem Mary Page Marlowe című darabját újra színpadra állítja a fővárosi Centrál Színház.

Mivel a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások miatt a hazai teátrumok hónapokig nem tarthattak előadásokat, a Letts-darab szeptemberben már másodjára debütál a Centrál színpadán.

Rejtélyes életút

A nevem Mary Page Mar­lowe főbb szerepeiben Borbély Alexandrát, Básti Julit, Sztarenki Dórát, Hőnig Emmát, Scherer Pétert, Stohl Andrást, valamint a nagyecsedi Jászai Mari-díjas színművészt, Fehér Tibort is láthatja majd a közönség.

A történet szerint a nézők a címszereplő titkaiba nyerhetnek bepillantást, megelevenedik előttük a múltja és a jelene, életének töredékeit kirakósdarabokként tárják eléjük a színészek.

Az előadást először tavasszal, március 8-án, éppen a nőnapon láthatták az érdeklődők. Csaknem félévnyi szünet után először szeptember 11-én, pénteken tűzi műsorra a darabot a Centrál Színház.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában