Nyíregyháza

2021.04.23. 09:15

Folytatódik a Bencs SzalON

A vendégek közvetlen beszélgetéseken vallanak magukról.

KM

Forrás: YouTube

Új epizódokkal folytatódik a Móricz Zsigmond Színház januárban indult beszélgetős műsora, a Bencs SzalON. Az online mini talkshow április 24-étől minden szombaton 20 órától jelentkezik a nyíregyházi teátrum és a Bencs-villa Facebook-oldalán.

Az adások visszanézhetők

A korábbi adásaival máris sokezres nézettséget elért, népszerű online kulturális műsor küldetése, hogy tematikus epizódjaiban a Móricz Zsigmond Színház alkotói és színművészei, valamint a nyíregyházi kulturális élet véleményformáló szakemberei közvetlen hangú, gondolatébresztő beszélgetéseken vallhassanak magukról, hivatásukról, illetve a társadalom, a művészetek, a turizmus, a sport jelenlegi helyzetéről – a villa élő szalonbeszélgetéseinek atmoszféráját is a közönség otthonaiba varázsolva.

A Bencs SzalON adásai a szombati közvetítéseket követően a Nyíregyházi Televízióban, valamint a Móricz Zsigmond Színház " target="_blank">You­Tube-csatornáján bármikor visszanézhetők.

Az online mini talkshow április 24-ei részében Tóth Dalmával és Tóth Fruzsinával, a Fatum-Nyíregyháza női röplabdaegyüttes játékosaival beszélget Körtvélyfáy Eszter és Kováts Dénes. KM

A nyíregyházi színház művészeit, Kuthy Patríciát és Illyés Ákost látta vendégül februárban Körtvélyfáy Eszter és Horváth Viktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában