Ajak

2021.04.13. 13:51

Szavalat az interneten

Gubik Petra egy szerelmes verset választott a magyar költészet napján.

KM

Gubik Petra | Fotó: Operettszínház

Forrás: Operettszínház

A hétvégén sokan felidézhették kedvenc verseiket, hiszen a magyar költészet napját április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük – a jeles napról Gubik Petra is megemlékezett közösségi oldalán.

Lemezt készít

Petra az utóbbi hónapokban többször is osztott meg különböző videókat az interneten, melyeken énektudását mutatta meg a közönségnek: egy szál zongorakísérettel előadta saját verzióját többek között az Elefánt és a Tankcsapda egy-egy slágeréből. Ezúttal az alkalomhoz illően egy verset adott elő: a feltöltött videóban az érdeklődő közönség Juhász Gyula Szerelem című költeményét hallgathatta meg az előadásában.

Az ajaki színész-énekesnőt már rég láthatta színpadon a közönség, azonban ez nem jelenti azt, hogy tétlenül telnének a mindennapjai. Petra ugyanis lemezt készít: Müller Péter „Sziámival”, Szirtes Edina „Mókussal” és Oláh-Horváth Sárával dolgoznak együtt az albumon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában