Gyereknap

2021.06.25. 15:17

Vidám gyereknap Tiszalökön

Köszönjük szépen minden fellépőnek, közreműködőnek és nektek gyerekek, hogy ilyen sikeres gyermeknapot szervezhettünk!

Forrás: önkormányzat

Sajnos az időjárás egy kicsit hamarabb véget vetett a mókának, mint ahogy mi terveztük, de úgy gondolom, hogy ez idő alatt is tartalmas programban volt mindenkinek része, aki eljött hozzánk. Gömze Sándor úr, Tiszalök Város polgármestere és Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő úr nyitotta meg 10 órakor a rendezvényünket, majd a Bocskai úti felújított többfunkciós sportpályát is átadták a nagyközönség számára. Széles volt a választék: ingyenes ugrálóvár, népi játszóház, arcfestés, csillámtetkó! Kutyás bemutató, Naninski és Figaró, a tiszalöki óvónénik bábelőadása, valamint Hekman Erzsébet és Vajdáné Plósz Jolán interaktív zenés gyermekműsora is várt benneteket!

A Tiszalöki Tűzoltó Egyesület sátrában felpróbálhattátok a tűzoltók sisakját, egyenruháját. A Rendőrség is várta a kedves vendégeket egy finom kávéval és bűnmegelőzési tanácsokkal látta el az érdeklődőket. Mindenféle finomság is várt benneteket, vattacukor, popcorn, lángos, a Tiszalök Kávéház finom csavaros fagyija! Örült a lelkünk, hogy végre személyesen találkozhattunk és láttuk a boldogságotokat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában