Zene

2022.04.04. 16:08

Nemazalány átformálta a dalt

Nemazalány egy különleges produkcióval tűnt fel a tévéképernyőkön.

KM

Nemazalány a műsorban

Forrás: Petőfi TV

Nem­azalány, BariLaci és a The Sharonz állt színpadra a Petőfi TV Én Vagyok Te! című műsorának legutóbbi adásában. 

A zenés show epizódjaiban hazai zenészek azt a feladatok kapják, hogy játsszák el egymás slágereit saját stílusukban. A fiatal nyíregyházi énekesnő BariLaci Féltelek című dalát gondolta újra. 
 

Zenekart alapított 


– Annyira jó a dallamvezetése ennek a dalnak és annyira harmonikus, hogy teljesen a fülembe mászott, így néhány meghallgatás után már hozzá is kezdhettünk a munkához – mondta el a műsorban Nemazalány. Az előadó zenésztársaival látogatott el a műsorba, hiszen a nyáron már élő zenekarral szeretne koncertezni. A csapat még nagyon friss, hiszen a felvétel előtt alig egy héttel álltak össze, azonban BariLaci tetszését így is elnyerte a produkciójuk, amelyben átformálták a dalt. 
Nemazalány és Sofi legnagyobb közös slágerét, az Üres szíveket a The Sharonz adta elő a műsorban. A trombitával felpezsdített feldolgozással a közönséget és az eredeti előadót is elvarázsolták: Nem­azalány zseniálisnak nevezte a feldolgozást.

 

Címkék#nemazalány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában