Bangó Margit

2022.09.04. 07:00

Kitört a benne élő vulkán

Örömteli hírt jelentett be Bangó Margit a Duna Televízió műsorában.

Forrás: archív fotó: MW

Fotó: Markovics Gábor

Télen két operáción is átesett Bangó Margit daganatos betegsége miatt. A vásárosnaményi születésű világhírű előadóművész a Duna Televízió délutáni magazinműsorában, az Almáriumban örömmel újságolta, hogy folyamatosan javul egészségi állapota. A megerősödéséért Istennek és az őt körülvevő rajongóknak is hálás.

– Nem titok, hogy az elmúlt egy év sok nehézséggel telt, de a Mindenható segítsége annyi erőt ad nekem, hogy amikor színpadra lépek, kitör a bennem élő vulkán! A közönség nem múló szeretetéért is hálás vagyok, ennyi év után is mindig nagy örömmel fogadnak a színpadon. Azt kapom vissza, amit adok, és ez fantasztikus – lelkendezett a Duna Televízió délutáni magazinműsorában Bangó Margit, aki ha épp nem a koncerteken, akkor kertjében töltődik fel. Rózsáit emlegetve annyira jó kedve lett, hogy még dalra is fakadt, az interjú közben a Száz szál piros rózsát… kezdetű nótával.

A teljes beszélgetés újranézhető az Almárium Médiaklikk-oldalán, ahol mostantól – az adásba kerüléshez hasonló módon – három részletben elérhetők az egyes műsorblokkok. A műsor 13.30-kor kezdődik, 15-kor ismert vendégekkel folytatódik és 16.50-kor napi programajánló blokkal tér vissza. Újdonság, hogy mostantól állandó szakértők segítenek a napi témához kapcsolódva: legyen az egészségügyi, jogi, pénzügyi, oktatási vagy akár kertművelési témakör – a szakemberek telefonon keresztül, személyre szabottan informálják a nézőket hiteles információkkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában