Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.02.17. 11:52

A zene és a szerelem a téma

Önkéntes felolvasók jelentkezését várja az egyesület.

A zene megidézhet jó hangulatot, társ lehet a munkában, számtalan vidám, meghitt pillanatot szerezhet. A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületének idei első tematikus hangoskönyvének témája a zene és a szerelem kapcsolódása, ami nem csak a művészetekben remek párosítás, megjelenik rengeteg klasszikus és kortárs, világirodalmi és hazai műben, versben, dalszövegben is.

Tavasszal jelenik meg

A szervezet munkatársai február 20-a és május 10-e között felolvasásra és közös hangoskönyv-készítésre invitálják az önkéntes felolvasókat az egyesületének nyíregyházi stúdiójába.

– A hangoskönyvet látássérülteknek ajánljuk, hogy számukra is elérhetővé váljanak a fenti témához kapcsolódó irodalmi alkotások – tudatta Nemes-Nagy Tünde elnök. Az önkéntesek maguk választhatják ki, mit olvasnak fel, a kikötés annyi, hogy a szerelem és a zenek kapcsolatáról szóljon. Kizárólag az egyesület stúdiójában rögzíthető a hang és az utómunka után maximum tíz perces lehet. További információ a 30/373-1380-as telefonszámon és a [email protected] e-mail címen kérhető. 
KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában