Trackwood Fesztivál

2019.08.21. 09:25

Ismét dobogós helyezésre vágynak a magyar versenyzők

Nemzetközi mezőny a századik Trackwood Fesztiválon.

A hétvégi verseny is izgalmas csatákat ígér

Forrás: KM-archív

Pénteken délelőtt az edzésekkel kezdődik, szombaton este a villanyfényes párviadalokkal ér majd véget a Máriapócsi RabócsiRingen a Trackwood Fesztivál. A drifting.hu századik versenyére hat ország közel hetven profi pilótája nevezett.

A hétvégi verseny is izgalmas csatákat ígér
Fotó: KM-archív

Három esztendeje a verseny a Trackwood és a Drift All Stars sorozat fordulója is volt, a legjobb négy közé utóbbi három kiválósága, a címvédő James Deane mellett a német Max Heidrich, a brit Steve Baggsy Biagioni jutott, és az egy szem magyar, a szintén nissanos Molnár András.

Tavaly megtört az átok

A bronzviadalon bár az egész nap remekelő Molnár feladta a leckét német riválisának, végül Heidrich győzött, így honfitársunk lemaradt a dobogóról. Az elsőséget eldöntő párviadalt a bohókás Biagioni nyerte. A tavalyi Trackwoodon megtört a magyarokat sújtó átok: Lakyboy 2012-es sikere után Nagy Róbert révén ismét magyar pilóta állhatott a dobogóra. A győzelmet a címvédő Bartosz Stolarski szerezte meg a szintén lengyel Jakub Przygonszki előtt.

A népes mezőnyben hét honfitársunk is a legjobb tizenhatba jutott. Remélhetőleg a hét végén hasonlóan sikeresek lesznek a magyar pilóták.

Drift: Trackwood Fesztivál

Augusztus 23., péntek

10-19: edzés

19.30–21.30: esti edzés, csak Pro

22–02: Szülinapi parti

Augusztus 24., szombat

8–11:30: edzés, Pro, Pro2, Street

12–17: kvalifikáció, Pro/Pro2

17–19.30: verseny, Pro 2

19.30–20: felvonulás, Pro

20–22.30: verseny, Pro

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában