Labdarúgás, Kisvárda Master Good

2024.05.03. 10:53

Tiszta fejjel az újabb bravúrért

A Kisvárda Master Good szombaton a Pancho Arénában játssza századik idegenbeli élvonalbeli mérkőzését.

Szon.hu

Kisvárda 20240302 Labdarúgás NB1 bajnoki mérkõzés Kisvárda - ZTE Foto Nemzeti Sport - Koncz Márton A képen: Boban Nikolov , Lucas

Fotó: Koncz Márton

 Hetek óta azt számolgatjuk, hogy a Kisvárda Master Good miként őrizheti meg élvonalbeli tagságát. A többismeretlenes egyenlet tovább egyszerűsödött, hiszen az előző fordulóban Zalaegerszeg 1–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát, míg a Diósgyőr gól nélküli döntetlenre végzett a Kecskeméttel, amellyel mind a zalaiak, mind a miskolciak biztosították bennmaradásukat.
Így a biztos kieső Mezőkövesd mellett már csak Feczkó Tamás csapata és az UTE búcsúzhat az élvonaltól, a két gárda között a korábbi tizenhárom pontos előny hatra olvadt. Esélyét úgy őrizheti meg a Kisvárda, ha legalább annyi pontot szerez Felcsúton a Puskás Akadémia ellen szombat délután, mint az Újpest szintén ezen a napon esedékes DVTK elleni mérkőzésén.
– A felcsúti klub a nemzetközi kupaszereplés lehetőségéért van versenyben, nagyon erős ellenfél, nehéz mérkőzésre számítok – mondta Feczkó Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Ám, ha a szervezett, fegyelmezett, lelkes futballt produkáljuk, mint az előző hetekben, és képesek leszünk tiszta fejjel a feladatunkra összpontosítani, lehet esélyünk – tette még hozzá.
Az utóbbi hetek formájában bízhat a vezetőedző, hiszen csapata szép győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit.
Az Újpest és a Fehér elleni mérkőzésünk már tényleg jól nézett ki. Rendben volt a védekezésünk, voltak helyzeteink, és nem tagadom, jól esett a fehérvári edzőkolléga, Bartosz Grzelak értékelése, mert ő azt mondta, hogy három góllal is nyerhettünk volna. Igaza volt. Az Újpestnek rúgtunk négyet, és ha Banai Dávid nem véd szenzációsan, további négyet is rúghattunk volna – zárta Feczkó Tamás.
A Kisvárda Master Good élvonalbeli történetének 100. idegenbeli mérkőzésére készül, mi pedig abban bízunk, hogy emlékezetessé teszik jubileumi fellépésüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában