Megye I.

2019.10.05. 17:56

„Vérző játékosom lent fekszik a földön és engedi elvégezni a bedobást, amiből természetesen gólt kapunk”

A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság kilencedik fordulójában öt mérkőzést rendeztek szombaton.

Nyírmeggyes-Vásárosnamény 0-6 (0-4)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Lipcsei.

Nyírmeggyes: Körmös Dávis-Hornyák, Szántó, Nagy, Török, Paragh (Szondi), Batizi-Pócsi, Sitku, Szép (Hajzer), Gózner. Edző: Körmös Miklós.

Vásárosnamény: Kardos-Géci, Dascal (Szabó J.), Illés (Filep), Lyáh (Bancsi), Zán, Deskó, Fehér (Danku), Srjuba, Schmidt (Berecz), Szabó. Edző: Madalina György.

A vendég naményi gárda már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.

Gól: Schmidt, Géci 2-2, Lyáh, Zán. Ifi:2-5.

Körmös Miklós:- Két kapussal játszottunk, mégis kikaptunk. Gratulálok a Naménynak, ilyen különbséggel is megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Madalina György:- ellenfelünkön látszott, hogy gondokkal küzd, ezt jól használtuk ki, különösen az első félidőben. A második félidőben sajnos visszavettünk a tempóból, de így is megérdemelt a sikerünk.

Tiszakanyár-Baktalórántháza 2-1 (1-0)

Tiszakanyár, 70 néző, v.: Tóth J.

Tiszakanyár: Révész, Molnár, Tóth, Bodnár, Vicickó (Maklári), Illés, Ujj K. (Nagy), Soós (Kanyári), Jánvári, Rézinger (Kovics). Edző: Ember Roland.

Baktalórántháza: Borkó-Csordás, Kántor, Varga, Molnár (Kozma), Ráti, Illés, Fábri, Hajdú, Istenes, Nagy. Edző: Borza László.

Zord időben azonos képességű csapatok csatájából megérdemelten kerültek kia hazaiak győztesen

Gól: Bacsó, Rézinger, illetve Varga. Ifi: 2-4.

Ember Roland:- Sokat tettünk a győzelemért, amit fegyelmezett játékkal szereztünk meg. Tesszük tovább a dolgunkat.

Borza László:- Nem játszottunk jót, de úgy érzem a játék képe alapján rászolgáltunk volna a döntetlenre. Sajnos a két gólt a mérkőzés legrosszabb periódusában kaptuk, szünet előtt és szünet után. A rúgott gólunkkal visszajöttünk a meccsbe, de sajnos kevés idő volt hátra az egyenlítéshez.

Kemecse-Kisvárda II. 2-1 (0-1)

Kemecse, 80 néző, v.: Major.

Kemecse: Sánta-Kovács, Bárány, Bakó (Tóth), Deme, Szaffián, Madzin, Hokk Á., Listván (Szathmári), Hokk B. (Varga). Edző: Márton Péter.

Kisvárda: Odyntsov-Molnár, Avetisyan, Lusánszki (Riznychenko), Gyüre, Szőr, Illés (Újvári), Tóth (Atamas), Ivancho, Nahirnij, Severnyov. Edző: Nagy Sándor.

A hazai csapat az utolsó negyedórában fordította maga javára a találkozót.

Gól: Tóth, Madzin, illetve Gyüre.

Márton Péter:- Negyvenöt percet késtünk a mérkőzésről, az első félidőben nagyon sok egyéni hibánk volt. A másodikra viszont szintet léptünk, nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre. Dicséret illeti a fiatal Kisvárdát is, van előttük jövő. Isten éltesse Lonát és Kovács Imit!

Nagy Sándor:- Úgy gondolom, hogy igazságosabb lett volna egy döntetlen, de a mérkőzést mindig az nyeri, aki több gólt rúg. Gratulálok a Kemecsének.

Nyírgyulaj-Nagyecsed 1-0 (1-0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Bíró.

Nyírgyulaj: Kócs-Fekete, Kovács (Szabó), Haburcsák, Mezei (Tóth), Vass, Bagi, Czerula (Oxi), Buka, Kállai, Kiss. Edző: Lukács Tibor.

Nagyecsed: Makó-Sarkadi (Ádámszki), Zámbó, Nyíri, Homann, Bulyáki K. (Marinas), Bulyáki A. (Török), Kóka, Dobos, Nyíregyházi (Papp), Somlyai. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

A hazaiak uralták a mérkőzést, ennek ellenére megszenvedtek a győzelemért.

Gól: Kállai. Ifi: 9-3.

Lukács Tibor:- Megtört az átok, hazai pályán sikerült legyőznünk a Nagyecsedet. Nem volt egyszerű feladat, de ezek a sikerek a legértékesebbek.

Ádámszki Róbert:- Ha az eddigi meccseinken is így akartunk volna, most nem itt tartanánk. Ezért gratulálok a csapatnak. Tipikus, hogy egy olyan játékvezetői hibából kapjuk a gólt, vérző játékosom lent fekszik a földön és engedi elvégezni a bedobást, amiből természetesen rögtön gólt kapunk. Ehhez csak gratulálni tudok.

Tarpa-Fehérgyarmat 1-2 (0-1)

Tarpa, 150 néző, v.: Paráda R.

Tarpa: Molnár-Lakatos, Balogh, Fejes, Törtei, Losonczi (Rozman), Nádimov, Illés, Kacsó (Dolináj), Djácsenkó, Ricsei. Edző: Márton István.

Fehérgyarmat: Jakocska-Farkas, Lakatos (Bobál), Ács, Popovics, Barta, Mócsán (Orosz), Sukály, Antal, Szatke, Kovács (Imre). Edző: Harbula Balázs.

A hazai csapat részéről nagy akarásnak nyögés lett a vége.

Gól: Illés, illetve Barta, Antal.

Márton István:- Gratulálok a Fehérgyarmatnak, „célfutballjukkal” elérték, amiért jöttek. Igaz, ehhez remek partnernek bizonyultunk. Magunkról csak annyit, meg kell tanulni az ilyen stílusú csapatok ellen is focizni, mert mindezek ellenére is itthon tartható lett volna a három pont, ha higgadtak maradunk és megközelítjük valós tudásunkat.

Harbula Balázs:- A héten teljesen összezavarodtunk a matekon és azt sem értem, hogy ha kettőt rúgunk, hogy tudunk nyerni. Megfogadtam, hogy annyi kolbászt eszek ma, ahány gólt rúgunk úgy érzem ezzel a két kolbásszal jól lakok. Elszabadul a Riskó Tibi cimborám-féle karneváli hangulat. Győzelmünket Bartha Ferencnek ajánljuk.

Ezek is érdekelhetik