NB III.

2019.11.09. 15:37

Sényő-Carnifex FC: Az eddigieknél is jobb játékot nyújtanának

A Sényő-Carnifex FC jó teljesítményt nyújt az utóbbi hetekben.

Forrás: Illusztráció/Pixabay

A Sényő-Carnifex FC az elmúlt egy hónapban remek formában futballozik, ez még úgy is igaz, hogy az előző héten vereséget szenvedett Füzesgyarmaton. Fabu Mártonéktól az ősszel hátralévő négy fordulóban, így vasárnap (kezdés 13.30) a Gyöngyös ellen is legalább olyan játékra lesz szükség, mint amilyet az előző mérkőzéseken mutatott.

A Heves megyei együttes a 11. helyen áll, de csak három ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a Sényő, és a múlt vasárnap elért, DEAC elleni 3–2-es győzelem is figyelemre méltó.

Szervezett csapat érkezik

– A múlt héten nem sikerült pontot szereznünk, és ezúttal sem lesz könnyű dolgunk, mert a gyöngyösi csapat rettentően szervezett, fegyelmezett focit játszik, ráadásul az elmúlt néhány fordulóban össze is álltak szépen – mondta Imrő László, a sényői csapat edzője. – Nehéz kiigazodni rajtuk, mert jobbak a tabellán elfoglalt helyezésüknél. Viszont mi ezúttal is szeretnénk az előző hetekben mutatott játékunkat nyújtani, sőt még fokozni is. Biztos, hogy nagyon jó mérkőzés lesz és egyben nehéz is, hiszen mindkét csapat számára csak a győzelem az elfogadható.

Labdarúgás: NB III.

Vasárnap, 13.30. Sényő-Carnifex FC–Gyöngyös, Sényő, v.: Horváth (Skover, Balla). További mérkőzések: Cegléd-Hatvan, Jászberény-ESMTK, Tiszaújváros-Eger, BSE-Füzesgyarmat, DEAC-DVTK II., Ózd-DVSC II., Tállya-Putnok.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában