megyei I.

2020.02.19. 10:30

Tovább az ősszel megkezdett úton

Vásárosnaményban és a Kisvárda II.-nél is előre tekintenek.

Fotó: Sipeki Péter

Hétvégén kezdődik a labdarúgó megyei első osztály tavaszi szezonja. Két olyan csapattal folytatjuk a felkészülés értékelését, amelyeknél az idény nem indult jól, a szünetre azonban jó pozícióba küzdötték magukat.

– Január tizenharmadikán kezdtünk, heti három edzés szerepelt a programban, illetve részt vettünk a műfüves tornán – mondta Madalina György, a negyedik helyen álló Vásárosnamény edzője.

Megfelelően edzettek

– A körülmények adottak voltak, sérülések nem hátráltattak bennünket. A keret kissé változott, a fő elképzelés az volt, hogy olyan keretünk legyen, amelyben minél többen részt tudnak venni az edzéseken, ennek megfelelően próbáltunk erősíteni.

Jó kis munkás csapatunk lesz, a jelenlegi pozíciót nehéz lesz megőrizni, de mindent megteszünk, hogy a középmezőnytől fölfelé végezzünk.

– Mi január első hetében kezdtük a munkát, mindennap edzettünk, illetve játszottunk összesen hat felkészülési meccset – ezek már Nagy Sándor, a nyolcadik helyen telelő Kisvárda II. edzőjének szavai.

– Úgy gondolom, hogy megfelelően edzettünk, elvégeztük a tervezett programot, várjuk a bajnoki nyitányt. A csapattól azt szeretném látni tavasszal, hogy azon az úton megy tovább, amin az ősszel elindult.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában