kispálya

2020.03.27. 07:51

A kispályások bajnoksága is szünetel

A főszervezőnek vannak elképzelései a bajnokság folytatásáról.

Fotó: KM-archív

Hétvégén elmarad a hagyományos szezon­nyitó kispályás labdarúgótorna, és a Decathlon–Konyha Möbel Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság tavaszi idénye sem folytatódik.

– Több mint száztíz csapat érdekelt a pontvadászatban, szinte félóránként csörög a telefonom, mert érdeklődnek a folytatást illetően.

A hétvégi torna is elmarad

- A jelen helyzetben úgy tűnik, hogy ennek a bajnokságnak vége van, már a hétvégi ráhangoló tornát sem tudjuk megrendezni. Előreláthatólag júniusig nem is tudjuk folytatni, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő, a folytatásról a Nyíregyházi Sportcentrum vezetősége dönthet.

Vannak elképzeléseink a jövőt illetően, de ha sokáig be lesz zárva a stadion, nem tudjuk befejezni ezt a szezont. Ebben az esetben nem hirdetnénk bajnokokat, nem lennének feljutók és kiesők sem.

– Júniusban Sóstón szeretnénk megrendezni a hagyományos Fatum Property Kupát. Remélem, addigra rendeződik a helyzet. De az sem kizárt, hogy néhány héttel így is későbbre kell tenni – tájékoztatta lapunkat Dajka László főszervező.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában