Kisvárda Master Good

2020.03.10. 09:00

A lehetőség nem helyzet

Debrecenben csak az első húsz percben játszottak jól a kisvárdaiak, hiányzott a minőség.

Claudiu Bumbáéknak (5) nem termett babér

Forrás: MW / KOVÁCS PÉTER

Fotó: KOVACS PETER

Sajnos szombaton Debrecenben nem sikerült sem olyan eredményesen, sem olyan jól játszani a kisvárdai focistáknak, mint a diósgyőriek, majd a paksiak ellen. Így aztán vereség lett a vége, igaz, csak egy góllal nyertek a hajdúságiak, de igen értékes három pontot kaptak ezért, és meg is előzték a várdaiakat.

Claudiu Bumbáéknak (5) nem termett babér
Fotó: MW / KOVÁCS PÉTER

Passzív lett a csapat

– Bántó a vereség, több volt ebben mérkőzésben – kezdte visszapillantását az élvonalbeli találkozóra Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Sokat nem lehet bosszankodni rajta, mert szombaton jön az újabb idegenbeli mérkőzés. Természetesen kielemeztük a hibákat, úgy gondolom, az első húsz perc rendben volt. Utána inkább a mélységből indulásra fektettük a hangsúlyt, ami kissé passzívvá tette a csapatot.

– A második félidőben a debreceni vezetés után érthető módon többet birtokoltuk a labdát, többet voltunk az ellenfél térfelén, de azok az utolsó passzok hiányoztak, amik a minőséget jelentették volna.

– Sajnos az, hogy sok kapura lövésünk és sok befejezésünk legyen, nem úgy valósult meg, ahogy terveztük. Eljutottunk a lehetőségekig, de ott meg is rekedtünk, mert helyzet már nem lett belőle – így Bódog Tamás.

Mindössze három pont

Győzelmével a Loki előzött, az egerszegiek Fradi elleni egy pontja is sokat jelenthet, hiszen bár a várdaiak a nyolcadikok, a már kiesést jelentő utolsó előtti helyen a ZTE csak három ponttal áll mögöttük. Szombaton ismét vendégségbe utaznak a várdaiak, mégpedig a Honvédhoz.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában