Fatum-Nyíregyháza

2020.03.20. 09:49

Még nem született végszó

Szerdán ülésezett a Magyar Röplabda Szövetség elnöksége.

Barbara Bacciottini

Fotó: Pusztai Sándor

Szerda délután rendkívüli online ülést tartott a Magyar Röplabda Szövetség elnöksége, aminek késő este lett nyilvános az eredménye.

Mint ismert, a bajnokságokat minden korosztályban és mindkét nemnél már a múlt héten felfüggesztették április 3-áig, ám míg például a kosarasoknál a hét elején befejezettnek nyilvánították a szezont, addig a röplabdázóknál ezt nem mondták ki egyelőre, viszont május 15-ig tolták a felfüggesztést.

Barbara Bacciottini
Fotó: Pusztai Sándor

A válogatott nyáron kezdhet

Az ülőröplabda-bajnokság fordulóit 2020 őszéig elhalasztják, a lehetséges folytatásra a szeptember 19., október 10. és október 31. napokat jelölik ki.

Az elnökség nem engedélyezi a terem-, strand- és hóröplabda, felnőtt- és utánpótlás-válogatottak idénre tervezett programjait, felkészüléseit, eseményeit május 31-ig megrendezni.

A határozatok a kihirdetés időpontjától visszavonásig vagy módosításig érvényesek.

Barbara is hazatért

A folytatás tehát igen kérdéses, az viszont biztos, hogy a Fatum-Nyíregyházának már nem teljes a csapata, hiszen Molly Lohman után Barbara Bacciottini is bejelentette, hogy hazautazott.

– A budapesti olasz nagykövetség javaslatára vasárnap hazatértem Olaszországba – írja a közösségi oldalán az olasz feladó. – Kemény út volt, de végül is minden rendben ment. Szomorú befejezés ez, épp a bajnokság legizgalmasabb szakaszához értünk, de ez az egész túlnő rajtunk, és mindenkinek az egészsége a legfontosabb. Csodálatos élmény volt, köszönök mindent a Fatum-Nyíregyháza vezetőségének, a szakmai stábnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak! Hajrá, Nyíregyháza!

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában