jótékonysági akció

2020.03.30. 09:57

Ózongenerátor a kisvárdai mentősöknek

A Várkerti Vitézek is jótékonykodtak, szerintük is fontos a szakszerű fertőtlenítés.

A drukkerek a mentőállomás előtt

Fotó: kisvardafc.hu

A Szpari szurkolói és a Spartacus 1928 Egyesület jótékonysági akciójáról már beszámoltunk.

Több akciójuk is volt

Az élvonalbeli kisvárdaiak hivatalos szurkolói csapata, a Várkerti Vitézek tagjai tettek nemes felajánlást, egy ózongenerátor vásárlásával szeretnék segíteni az Országos Mentőszolgálat kisvárdai állomásának munkáját a koronavírus elleni sikeres védekezésben.

– Több jótékonysági akciót is lebonyolítottunk már városunkban, így próbálva könnyíteni a rászorulók életét.

Ezekben a nehéz napokban sem nézhetjük tétlenül, hogy rengeteg ember rengeteg munkával próbálja megvédeni a családjaink és a mi ­életünket is.

– Ezért döntöttünk úgy, hogy ezzel az eszközzel próbáljuk megkönnyíteni a kisvárdai mentők mindennapjait, hiszen szükségük van a szakszerű fertőtlenítési módszerekre!

– Sok sikert kívánunk nekik munkájukhoz, és velük vagyunk ebben az embert próbáló harcban! A kisvárdai lakosoktól pedig annyit kérünk, hogy maradjanak otthon, ­vigyázzanak szeretteikre, hogy a bajnokság újraindítása után együtt szurkolhassunk kedvenc csapatunknak. Mi megígérjük, hogy erőnkhöz mérten a jövőben is támogatni próbálunk minden arra méltó kezdeményezést! – adta közzé a klub honlapja a Várkerti Vitézek közleményét.

A drukkerek a mentőállomás előtt | Fotó: kisvardafc.hu

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában