megyei II.

2020.09.25. 15:46

„A forduló legpikánsabb mérkőzésén a higgadtság dönthet.”

A labdarúgó megyei II. osztály, 6. fordulóját rendezik a hétvégén (kezdés: 15, ifi: 13)

Fotó: MW-archív, Pusztai Sándor

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Elek László, a Milota edzője.

Vámosoroszi (6)–Ópályi (13.): – Biztos vagyok benne, hogy a javítani akaró hazai csapat győzelemmel feledteti a múlt heti botlását, mert számára ez bajnokként otthon kötelező feladat.

Nyírbátor (1.)–Csengersima (2.): – Valószínűleg a forduló rangadója, amin a megerősödött vendégeknek Volkán Roland győztes mentalitásával már most meglepetést kell szerezniük, ha szorossá szeretnék tenni a bajnokságot.

Nyírcsaholy (10.)–Tisztaberek (4.): – A vendégek pontszámban jól állnak, viszont ez a meccs nehéznek ígérkezik számukra, mert Zoli barátom valószínűleg kihajtja a játékosaiból a lelket is, hogy győzzenek, mivel a múlt heti kisiklást jóvá kell tenniük.

Hodász (8.)–Encsencs (9.): – Talán a hazai pálya előnye és Vass Ricsi formája dönthet a hodásziak javára a jól védekező rutinos vendégek ellen.

Milota (12.)–Nábrád (14.): – Ha nehéz lesz, ha könnyű, akkor is szeretnénk győzelemmel feledtetni a múlt heti encsencsi kudarcot.

Nagydobos (5.)–Kocsord (11.): – Ha ez a párharc tavaly ilyenkor van, akkor a vendégeket tartanám az esélyesebbnek, de most a hazaiak sokkal erősebbek, hiszen Ernő irányítása alatt kiváló körülmények mellett dolgoznak, így az érzésem szerint otthon nem fognak botlani.

Nyírvasvári (3.)–Sonkád (15.): – Sonkádi barátaink messze utaznak egy focit szerető községbe, ahol kemény kilencven perc vár rájuk. Sok sikert kívánunk nekik, mivel több régi milotai játékos is ott lesz, de az esélyeket és a tabellát nézve hazai siker várható.

Szabadnapos: Szatmárcseke.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Dankó Zsolt, a Biri edzője.

Tiszavasvári (6.)–Biri (10.): – Még ha sok buta gólt is kapunk, az eddig eltelt öt fordulóban mindenkivel pariban tudtunk lenni. Erre törekszünk Tiszavasváriban is.

Nyírbéltek (14.)–Geszteréd (7.): – Lassan győzelmi kényszer alatt a Béltek, de a vendégek Balázsi Peti vezérletével pontosan távozhatnak.

Spartacus II. (5.)–Nyíribrony (13.): – A Nyíregyháza meglepetésre már kétszer botlott, de szerintem mindenki ellen ő a favorit.

Kállósemjén (2.)–Nagykálló (4.): – A forduló legpikánsabb mérkőzésén a higgadtság dönthet.

Levelek (11.)–Tiszalök (9.): – A Tiszalököt jó csapatnak tartom, de a Levelekről otthon ugyanez elmondható. Ezen a mérkőzésen bármi megtörténhet.

Kótaj (1.)–Rakamaz (8.): – Kuman barátoméknak otthon kötelező nyerni.

Kálmánháza (12.)–Nyírlugos (15.): – Ahogy Lelt Józsi mondaná, igazi háromesélyes mérkőzés: öt, hat, hét…

Szabadnapos: Apagy.

Nyírerdő csoport

Tippel: Oláh Levente, a Tiszakanyár edzője.

Tuzsér (9.)–Jéke (16.): – Egyik csapatot sem volt szerencsém látni a pályán, de az eredményeik alapján hazai győzelmet várok.

Kék (11.)–Fényeslitke (5.): – Mindkét csapattal játszottunk edzőmeccset, ebből kiindulva úgy gondolom, egy-egy pontot kapnak a csapatok a meccs végén.

Őr (12.)–Pátroha (13.): – Döntetlenszagú meccs.

Dombrád (15.)–Tiszakanyár (7.): – Igazi szomszédvári rangadó vár ránk. Szeretnénk a meccset megnyerni, de tudjuk, nem lesz egyszerű feladat!

Nyírmada (8.)–Szabolcsveresmart (14.): – A hazai pálya előnye dönthet ezen a mérkőzésen.

Ladányi TC (4.)–Záhony (1.): – Ladányban nem egyszerű győzelmet elérni, ezért szerintem döntetlen születik ezen a meccsen.

Gergelyiugornya (2.)–Vaja (6.): – A hazai csapat behúzza ezt a mérkőzést!

Nyírkarász (10.)–Újdombrád (3.): – Mindkét gárdával találkoztunk a bajnokságban, ez alapján úgy gondolom, a vendégcsapat elviszi a három pontot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában