kosárlabda

2020.11.13. 07:59

Veretlenül folytathatja a nyíregyházi csapat

A férfi kosárlabda NB II. Keleti csoportjában szereplő Sunshine-NyíKSE a Szolnoki Olaj ellen folytatta bajnoki szereplését.

A fehér mezes NyíKSE sima győzelmet aratott

Fotó: Janics Attila

A vendégek kezdték jobban a találkozót, rendre kihasználták a hazaiak hibáit, ám a nyíregyházi együttes a játékrész második felére rendezte a sorokat. A NyíKSE a folytatásban is lendületesen játszott, erővel is bírta a tempót, így a nagyszünetre már tizenegy ponttal vezetett, előnye pedig a második félidőben tovább nőtt. Kovács Tibor több fiatal játékosnak is lehetőséget adott, csapata így is nagy különbségű, magabiztos győzelmet aratott és négy meccs után veretlenül vezeti a tabellát. A bajnokság zárt kapus meccsekkel, de folytatódik, a nyíregyháziak szombaton a Békési SZSK U23-hoz látogatnak.

KM


Kosárlabda

Férfi NB II., Keleti csoport

Sunshine-NyíKSE–Szolnoki Olaj 98–57 (23–17, 20–15, 30–14, 25–11)

Nyíkse: Tisza 19/6, Földesi 9, Kósa 7/3, Befahy 10/3, Asztalos 13. Csere: Gáspár 4, Hegyi 6, Kazai 8, Zajácz 12, Csirpák 7, Bíró 3. Vezetőedző: Kovács Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában