megyei II.

2021.04.30. 14:59

„Ez az a mérkőzés, amelyen semmilyen eredmény nem tud meglepni” – Tippeltek a szakvezetők

A labdarúgó megyei II. osztály 24. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: KM-archív, Sipeki Péter

Nyírerdő csoport

Tippel: Vitalij Minyin, a Pátroha edzője.

Tuzsér (7.)–Vaja (2.): – Nehéz feladatuk lesz a hazaiaknak, mivel egy rutinos, jó csapatot fogadnak. A Vaja elhozza a három pontot.

Nyírmada (15.)–Záhony (4.): – A vendégek jó játékosállománnyal rendelkeznek, nem fognak veszíteni.

Őr (14.)–Tiszakanyár (3.): – A hazai csapatnak szüksége lenne a pontokra, ha összeszedné magát, nyerhetne is, de a vendégek esélyesebbek.

Kék (9.)–Jéke (13.): – A hazai pálya előnyt jelenthet a kéki együttesnek, de ha a Jéke úgy játszik, mint múlt héten, bármi megtörténhet.

Gergelyiugornya (1.)–Fényeslitke (8.): – A bajnokesélyes gárda nem hibázhat otthon, ha nem akarja szorosra fogni a tabellát, így hazai győzelmet tippelek.

Ladányi TC (10.)–Nyírkarász (12.): – A vendégek kezdik összeszedni magukat, de a Ladány veszélyes hazai pályán, otthon tartja a pontokat.

Dombrád (16.)–Újdombrád (6.): – Szomszédvári rangadó, a hazai csapat nem fog karba tett kezekkel ülni, talán egy döntetlent is kihozhat a meccsből.

Pátroha (5.)–Szabolcsveresmart (11.): – Nem szeretnénk, hogy megszakadjon a veretlenségi szériánk, így más célunk nem lehet, csak győzni.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője.

Tiszavasvári (5.)–Rakamaz (6.): – Ez az a mérkőzés, amelyen semmilyen eredmény nem tud meglepni.

Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Nagykálló (8.): – A Nagykálló idegenben sokszor jó egy döntetlenre, de most hazai győzelmet tippelek, mert a kis Szpari tavasszal kiemelkedik a mezőnyből.

Nyírbéltek (14.)–Tiszalök (9.): – Tudom, nehéz Nyírbélteken nyerni, de most úgy érzem, a vendégek megteszik.

Apagy (4.)–Biri (10.): – Az Apagy otthon veretlen, és ez vasárnap estére sem változik.

Levelek (15.)–Kálmánháza (7.): – Nem irigylem a leveleki csapatot, nincsen könnyű helyzetben, de hétvégén már pontot szerez.

Nyírlugos (12.)–Kállósemjén (2.): – Sajnos, mi adtuk meg a kellő lökést a nyírlugosi csapatnak, és azóta, mondhatni, szárnyalnak. A vendégeknek komolyan kell venniük a mérkőzést ahhoz, hogy céljaikat elérjék.

Nyíribrony (13.)–Geszteréd (11.): – A következő három mérkőzés nagyon fontos számunkra, így Nyíribronyból is pontosan kell távozni.

A Kótaj szabadnapos.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője.

Vámosoroszi (3.)–Kocsord (10.): – Az Oroszi ebben az idényben is meghatározó csapata ennek a csoportnak, igaz, a Kocsord képes meglepetésekre, Tibiék otthon tartják a három pontot.

Ópályi (9.)–Encsencs (6.): – Az Ópályi otthon masszív csapat, míg az Encsencs­nek nagyon jó csatársora van, ezért lehet, hogy döntetlen születik.

Nyírbátor (1.)–Nyírvasvári (4.): – Igazi szomszédvári rangadó, de a bajnokcsapat megnyeri a mérkőzést.

Nagydobos (5.)–Sonkád (13.): – Nem megbántva Homoki Bandiékat, de sima hazai győzelem.

Milota (12.)–Tisztaberek (7.): – A Milota tavasszal masszív csapat lett, a Tisztaberek elég rapszodikusan szerepel, de ha Elek Laciék úgy állnak a mérkőzéshez, mint a többihez álltak, döntetlen is lehet.

Szatmárcseke (8.)–Nábrád (14.): – Itthon nem lehet más célunk, mint begyűjteni a három pontot. Igaz, már többször borsot tört az orrunk alá a Nábrád, de nagyon remélem, hogy itthon tartjuk a három pontot.

A Csengersima és a Nyírcsaholy szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában