NB I

2021.07.14. 09:11

Megmutatták, mi kell a győzelemhez

Joao Janeiro szerint van még idő, és jó helyzetben van a csapat.

KM

Forrás: kisvardafc.hu

Eddig minden rendben van az ausztriai edzőtáborban. A Kisvárda Master Good NB I.-es és NB III.-as csapatának játékosai edzenek keményen, és meccseket játszanak. Hétfőn a második csapat találkozója lapzárta után ért véget, ezen a házigazda SC Bruck An Der Mur 2–0-ra nyert. A nagyok viszont diadalmaskodtak, nem is akármilyen csapat, az orosz élvonalbeli Rosztov ellen.

Az eddigi legkeményebb volt

– Az eddigi legkeményebb ellenféllel találkoztunk, amely klub hatalmas költségvetéssel rendelkezik – kezdte a hétfői meccs értékelését a klub honlapján Joao Janeiro, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

– Egy ilyen csapat ellen rendkívül kompaktak voltunk, miközben a stratégiánk arra vonatkozott, hogy ne kapjunk sok gólt, de szerezzünk annyit, ami a győzelemhez elég. Nagyon jól koncentráltunk a meccs egésze alatt, és ha korábban azt mondtam, hogy fontos az ­edzőmeccs eredménye, akkor boldog vagyok, hogy ezt meg tudtuk valósítani. Már csak azért is, mert meg tudtuk mutatni, mi kell a győzelemhez a jövőben.

– A keret huszonhárom mezőnyjátékosból, plusz a három kapusból áll, mindenki a legjobb tudása szerint teljesít.

Irigylésre méltó helyzet

– Minden edző attól lenne boldog, amit én láttam, hogy mindenki megtesz mindent a csapatba kerülésért. Sok időnk van még, sokkal inkább azért fáj a fejem, hogy kit hagyjak ki, és ez szerintem irigylésre méltó pozíció. Úgyhogy van még időnk, jó helyzetben vagyunk – vélekedett a szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában