Labdarúgás

2021.08.19. 12:53

Hatalmas siker – Az U-14-es leány csapat mindent megnyert

A Nyíregyháza Spartacus FC női labdarúgó szakága az utánpótlás nevelésben is nagyon sikeres.

Forrás: Szakosztály

Az elmúlt bajnoki évben a U14-es korosztály az Észak-Keleti régióban veretlenül szerezte meg az első helyet, a lányok 98 gólt lőttek, és csak 4-et kaptak. A megosztott gólkirályi címet Zsigó Dalma kapta, aki ebben az évben 19 gólt szerzett. A legkevesebb gólt is ez a csapat kapta, a kaput az a Pekk Lili védte, aki az U14-es leány válogatott kapusa is egyben. A régiók bajnokai számára a Kelen SC sportcentrumában megrendezett Bajnokok Tornáján is a Szpari U14 diadalmaskodott.

A női szakág vezetése a közelmúltban családi nappal egybekötött éremosztó ünnepséget szervezett, amelyre Bátorligeten került sor. A csapat edzője, Szaffián Szabolcs értékelte az elmúlt bajnoki évet, és meghatottan búcsúzott a lányoktól, hiszen ettől az évtől már a Szpari U10-es fiú csapatának edzője lesz. Sántha Tibor, a szakág vezetője az új bajnoki év céljairól beszélt, és a tudatos szakmai munkát bizonyította az is, hogy Sándor Dávid, az U16-os csapat edzője a csapatba invitálta az U-14-ből feljebb lépő lányokat. Ez csak egy gesztus volt, hiszen a csapatból többen már az U-16-os csapatban is sikeresen bemutatkoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában