NB III.

2021.09.22. 18:23

Szerdai eredmények

Labdarúgás, NB III. , Keleti csoport, 8. forduló.

Forrás: Shutterstock

Sényő-DVSC II. 2-0 (1-0)

Sényő, 200 néző, v.. Újhelyi.

Sényő-Carnifex: Járvás – Klepács (Fenyőfalvi), Szilvási, Fabu, Kalocsai, Farkas M., Schmidt, Lakatos (Bodó), Tóth, Kapacina V.. (Jócsák) Vámos (Páll). Edző: Fiumei Viktor és Imrő László.

DVSC II: Ecsegi – Szujó, Kovács, Lénárt, Pintér (Talpalló), Farkas T. Baranyi, Kenderesi, Balla, Sipos (Székelyhidi), Fábián (Kovács). Edző: Szűcs János.

A z első félidő dereka után nem sokkal fejes góllal szereztek vezetést a hazaiak, a vendégek csak kapufáig jutottak. A szünet után nem sokkal egy remek szöglet után növelte előnyét a sényői együttes és megérdemelten a kis Loki ellen. Gól: Lakatos (28.), Kapacina V. (52.)

Imrő László: -Megint a szokásos jó meccset játszottuk a debreceniekkel. Az első félidőben volt szerencsénk is, hiszen voltak veszélyes kontráik. A két gólos előnyt azonban koncentrált játékkal tartani tudtuk.

DEAC–Kisvárda II 4–2 (2–0)

DEAC Sporttelep, 100 néző. V: Kátai.

Debreceni EAC: Deczki – Sárosi N. (Gaczella, 90.), Virág Á., Orosz M. – Lakatos B., Spitzmüller, Tochukwu (Székely D., 63.), Szabó K. (Trencsényi, 76.), Al-Sheraji (Jankelics, 63.) – ifj. Sándor T. (Bereczki D., 63.), Sidibe. Edző: Sándor Tamás.

Kisvárda Master Good II: Odincov – Czene, Králik, Vass O., Sikorszki – Szőr, Avetiszjan (Bíró R., a szünetben) – Himics, Czérna (Honcsar, 67.), Peteleu (Szentes D., 78.) – Nagy M. K. Edző: Kocsis János.

A csoport rangadóján, az egyetemisták egy szerencsés öngóllal szereztek vezetést majd az első félidő utolsó percében ismét a kapuba találtak. Szünet után közel álltak az újabb gólhoz, azonban a helyeztük kimaradt a kisvárdaiak pedig három percen belül egyenlíteni tudottak. Ám ez nem volt elég, mert a debreceniek még kétszer is eredményesek voltak, ezzel a kisvárdaiak először kaptak ki idegenben. Gól: Avetiszjan (öngól, 25.), Sidibe (45., 84.), Jankelics (75.), illetve Himics (55.), Nagy M. K. (58.).

Kocsis János: – Annak ellenére, hogy ké tgólos hátrányba kerültünk, az első félidőben is jó mentalitással játszottunk, miénk volt a jobb csapat. A szünetben megbeszéltük, hogy min kell javítani, és villámgyorsan ki is tudtunk egyenlíteni, sőt, ziccerünk volt a vezetés megszerzéséhez. Ekkor lehet, óvatosabbnak kellett volna lennünk, de annyira jól játszottunk, hogy nem éreztem úgy, hogy vissza kell fogni a csapatot. A hajrában új erőre kapott a DEAC, és a maga javára fordította a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában