Sunshine-NyíKSE

2021.10.13. 09:38

Debrecenben is nyert a nyíregyházi együttes

A Sunshine-NyíKSE a Hepp-kupában játszik legközelebb.

KM

Bíró Benedekék két sikerrel kezdtek

Fotó: klub

Folytatódott a férfi kosárlabda NB II.-es bajnokság. A Keleti csoportban győzelemmel rajtoló Sunshine-NyíKSE az első meccsén vereséget szenvedő BKG Príma Akadémia Debrecen vendége volt. A nyíregyháziak kezdtek jobban, és nagyon hatékonyan támadva már az első negyedben 13 pontos előnyt harcoltak ki. Jól is jött mindez, mert a folytatásban több volt a hiba, a házigazda ezt kihasználva ledolgozta hátrányának a felét, így a nagyszünetben csak öt volt közte.

Fordulás után sikerült rendezni a sorokat, ismét a NyíKSE játszott jobban, és már húsz fölötti előnyt szerzett. A záró negyedben tovább nőtt a távolság, így a nyíregyházi csapat magabiztosan győzött második mérkőzésén is.

Ismerős vezetőedző

Hétvégén hazai pályán, a Bánki csarnokában is bemutatkozik Kovács Tibor legénysége. Október 17-én 16.30-kor a Siska János által irányított, NB I/B Zöld csoportjában szereplő Tiszaújváros lesz a vendég a Hepp-kupában.


Kosárlabda

Férfi NB II., Keleti csoport

BKG Príma Debrecen–Sunshine-NyíKSE 61–91 (19–32, 20–12, 11–29, 11–18)

NyíKSE: Savic 11/3, Vida 6/6, Zajácz 24/9, Földesi 16/3, Asztalos 12. Csere: Bíró 6/3, Balogh B., Tóth V. 8, Szenti 4, Csirpák 4. Vezetőedző: Kovács Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában