Megye I.

2021.11.03. 21:20

A Namény elvette a Szpari II. veretlenségét

Szerda este villanyfényes meccset játszottak egymással a felek.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 12. forduló

Nyíregyháza Spartacus II.–Vásárosnamény 3–4 (1–0)

Örökösföld, 200 néző, v.: Resán.

Spartacus II.: Áll – Herczku, Sztankó, Pataki (Ferencz), Hunyadi, Kecskeméti (Sógor), Gönczör, Torkos, Erdei (Rácin), Szücs, Tagai. Megbízott edző: Tudja Dávid.

Vásárosnamény: Szabolcsi – Géci, Bátyi, Illés P. (Zán), Szabó R., Deskó (Berec), Misák, Szabó G. (Illés G.), Csordás, Barta (Horváth), Orosz. Edző: Harbula Balázs.

Gól: Torkos 2 (egyet 11-esből), Hunyadi, illetve Szabó R. 2, Géci, Berec.

Tudja Dávid: – Rendkívül jó színvonalú mérkőzésen mindkét csapat felvállalta a bátor támadójátékot, amiből a vendégegyüttes jött ki győztesen. Ilyen mérkőzés után is jár a gratuláció a játékosoknak, mert döntetlen állásnál is győzelemért játszottunk.

Harbula Balázs: – Edzői pályafutásom eddigi legjobb mérkőzése volt, amihez természetesen hozzájárult a csapat nagyszerű teljesítménye. Több kiemelkedő produkció akadt a csapatban. Példaértékű volt az akarás, az összhang, ami immár több meccs óta jellemzi a társaságot. Köszönjük a bennünket elkísérő szurkolók támogatását. A győzelmet Barta Ferenc születésnapjára ajánljuk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában