NB III.

2022.02.20. 16:39

Hatgólos meccset nyert a Kisvárda II., ikszelt a Sényő

A 22. fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában.

Fotó:

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 22. forduló

 

Diósgyőr II.–Kisvárda II. 2–4 (1–2)

 

DVTK Edzőközpont, v.: Kovács (Vilmányi, Gergely).

DVTK II: Bánhegyi – Illés (Jónyer, 64.), Csáki (Nagy, a szünetben), Mrva, Kispál (Sós, 75.), Benkő (Girdán, a szünetben), Csatári (Oláh, 27.), Orosz D., Tóth, Korbély, Hornyák. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula. Kisvárda II.: Hotra – Czene, Rubus, Perevuznik, Sikorszki, Bíró (Kirjuhin, 69.), Szőr, Heles (Himics, 11., Simon, 68.), Nagy M. K., Honcsar (Hricu,), Gosztonyi (Bokor, 80.). Edző: Kocsis János.

Gól: Hornyák (19.), Sós (80.), illetve Bíró (13.), Himics (32.), Gosztonyi (54.), Honcsar (71.)

Kocsis János: – Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen az első öt percben már három gólhelyzetünk volt, amelyekből még nem találtunk be, de megadtuk az alaphangot. A szerzett gólunk után az ellenfél gyorsan egyenlített, de ugyanabban a ritmusban tudtunk játszani, mint addig, és a helyzeteket tekintve az eredmény nem is mutatja reálisan a két csapat közötti különbséget. A négy találatunk nagyon szép, a kapott gólok viszont arra mutatnak rá, hogy hol van még javítani valónk. (kisvardafc.hu)

 

Sényő-Carnifex FC–Tiszaújváros 0–0

 

Sényő, v.: Gál (Kövér, Molnár).

Sényő: Járvás – Bodó, Klepács, Fabu (Lakatos, 73.), Toldi (Vámos, a szünetben), Kapacina K., Phrakonkham, Farkas, Schmidt, Kapacina V., Orosz. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László. Tiszaújváros: Herceg – Géringer, Gelsi, Pap, Bussy, Vitelki B., Lőrincz, Gottfried (Bartusz, 78.), Molnár, Nagy D., Nagy V. Edző: Vitelki Zoltán.

Imrő László: – Kihoztuk a maximumot ebből a mérkőzésből. Nem játszottunk jól csapatszinten, egyénileg sem volt kiemelkedő teljesítmény, viszont küzdöttünk, mentünk előre az utolsó pillanatig. A pozitívum, hogy nem kaptunk gólt. Az első félidőben a szél támogatása mellett az ellenfél akarata érvényesült jobban, a másodikban a miénk, de mindkét játékrészben csak pontrúgásból adódott nagyobb lehetőség, ezért igazságos a pontosztozkodás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában